1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Dingen die je alleen ziet als je er tijd voor neemt

De dingen die je alleen ziet als je er de tijd voor neemt

De boeddhistische monnik Haemin Sunim schreef dit boek om inzichten te delen over het vinden van rust in een drukke wereld.

De boeddhistische monnik Haemin Sunim deelt in De dingen die je alleen ziet als je er de tijd voor neemt een nieuw perspectief op de wereld - een van rust en bezinning. We hebben het alsmaar drukker en drukker. Maar zo missen we eigenlijk veel moois.

Sunim herinnert de lezer aan dit moois. Door dit boek cadeau te doen bied je iemand een nieuw perspectief, een andere manier van aandacht. En: rust. 

Hoe moet je omgaan met negatieve emoties? Wat houdt een gezonde relatie met een ander in? Dit zijn vragen die dit boek probeert te beantwoorden. Sunims vriendelijke en toegankelijke schrijfstijl zorgt ervoor dat het lezen van dit boek voelt als een gesprek met een trouwe vriend.

Het is een perfect cadeau voor iemand die toe is aan rust - iemand die (te) veel werkt, bijvoorbeeld. Maar het is juist ook een fijn geschenk voor iemand die nu opeens is overgelaten aan de tijd - van gepensioneerden tot net afgestudeerden.