1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Familie stamboom

De hele familiegeschiedenis afdrukken in een mooie stamboom.

De stambomen beslaan 5 generaties: tot de betovergrootouders. Je kunt kiezen uit twee achtergronden: een zwart-wit silhouet van een boom met een half cirkelvormig gedeelte of een klassiek schema in kleur met afgeronde rechthoeken waar takjes met blaadjes en bloemetjes omheen zijn geschikt. De stambomen worden geprint op A3 of A2 formaat. Verder kun je kiezen uit papier of canvas, en er is een ruime keus aan lettertypes. Voordat de stamboom wordt geprint, krijgt je de gelegenheid om de gegevens te checken. Je krijgt de stamboom aangeleverd per post in een koker. Als je iets speciaals wilt geven aan mensen die al veel hebben, is dit een heel geschikt cadeau. Doe er wel zelf een mooie lijst omheen.

Daarom dit cadeau

Een zeer persoonlijk cadeau dat je kunt geven bij een speciale familiegebeurtenis: geboorte, huwelijk, verjaardagsjubileum. De stamboom wordt voor je uitgezocht en vervolgens kun je de stamboom personaliseren door een achtergrond en een mooi lettertype te kiezen.

Goed om te weten

Je kunt kosten besparen door zelf de familiegegevens aan te leveren of door een blanco stamboom te bestellen. Je levert zelf de eerste 3 generaties aan. Vanaf dat moment duurt het nog maximaal 3 weken voordat de stamboom klaar is voor verzending.