1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Overnachting in een iglo

Overnachting voor 2 personen in een iglo in de provincie Groningen.

Beleef een unieke overnachting in een iglo van stro. In alle seizoenen is dit een prachtige romantische ervaring. Tijdens een heldere nacht kunnen geliefden de sterrenhemel bewonderen. Het bed is comfortabel opgemaakt met een dik pak stro, een matrasje, donzen dekbedden met prachtig bedlinnen.

Met veel inspiratie, creativiteit en plezier is de eerste Stro-Iglo van Nederland gebouwd. Gedurende de winter staat de iglo op een beschutte plek vlakbij de grote schuur waar zich het sanitair bevindt en de gemeenschappelijke ruimte. Vanaf het voorjaar t/m oktober wordt de iglo geplaatst op het kampeerweiland. De grazende koeien, geitjes en lammetjes zullen u wel even verbaasd aankijken.

De ruimte en de bijzondere sfeer zijn verrassend. De Stro-Iglo is geheel gebouwd van stro; de houten vloer is geïsoleerd. Een bijzondere vorm van ‘buitentent’ voorkomt dat de stro-iglo nat wordt. De iglo is comfortabel ingericht met een romantische zithoek en een minibar. Het ruime tweepersoons-strobed staat in het midden van de iglo zodat je de glazen  lichtkoepel uitzicht geeft op de sterrenhemel.

Gedurende de winterperiode kan gebruik gemaakt worden van het de verwarmde badkamer in de grote schuur. Vanaf het voorjaar, zodra de iglo op het kampeerweiland is geplaatst,  kunt u gebruik maken van de sanitairruimte even verderop in het weiland.

  • Seizoen geopend: hele jaar
  • Naam arrangement: Stro-Iglo
  • Locatie: Oldehove, Groningen
  • Aantal personen: 2
  • Aantal nachten: 1

Het cadeau dat je overhandigt is een algemene waardebon of een cadeaubon voor een specifiek arrangement. Daar kan je je persoonlijke boodschap op zetten. De ontvanger kan zelf een datum reserveren. Je kan ook de keuze van het type overnachting aan de ontvanger overlaten.