1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Hamamdoeken

Grote kleurrijke en katoenen (hand)doeken van Ottomania.

De hamamdoek of 'Fouta' wordt al eeuwen gebruikt in Noord-Afrika en het Midden-Oosten. Deze landen hebben een traditionele hamam-cultuur: het lang met elkaar baden en ontmoeten in het gemeenschappelijke badhuis: de hamam. De katoenen doeken waren en zijn praktisch, vrolijk om naar te kijken, drogen snel, zijn groot van formaat en licht van gewicht. 

Hamamdoek .jpg

De hamamdoek kan naast omslag- en handdoek bijvoorbeeld ook gebruikt worden als laken, zomerdeken of (picknick) kleed. Het kleine formaat is een goed cadeau voor in de keuken of om op de wc/ badkamer te gebruiken. 

De hamam-doek is door de vele mogelijkheden van gebruik voor allerlei cadeau-momenten leuk om te geven en niet alleen aan vrouwen...

Daarom dit cadeau

Een hamamdoek is voor zoveel momenten een stijlvol en praktisch cadeau. Voor klein en groot. Binnenshuis in bad-, slaap- of zitkamer en je neemt het makkelijk mee de tuin in, naar het strand, de camping, de sauna en op reis.

Goed om te weten

Makkelijk te wassen en in vijf maten en vele kleurencombinaties verkrijgbaar. Suggestie: kleine en een grotere hamamdoek combineren. De doeken worden mooi ingepakt toegezonden.