1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Handgetekende huis illustratie

Vereeuwig iemands (t)huis in een handgemaakte illustratie

Op zoek naar een uniek gepersonaliseerd cadeau? Waarom laat je niet het huis van iemand die je lief is vereeuwigen? Niet in een foto (want zeg nou eerlijk: wie hangt er een foto van zijn huis ín huis op? #inception), maar in een moderne illustratie op mooi zijdeglans papier. Hét ideale cadeau voor een housewarming, maar ook voor je (groot)ouders als zij het huis waar ze lang gewoond hebben gaan verlaten of voor de vriend(in) die ein-de-lijk een grote verbouwing heeft afgerond of gaat emigreren.

Laat een trouwlocatie, vakantiehuis, kantoor of winkel illustreren

Vanzelfsprekend is Artli het perfecte cadeau voor iemand die verhuist, maar er zijn nog veel meer gelegenheden waarbij Artli van pas komt. Wat dacht je vereeuwigen van een trouwlocatie, een vakantiehuis, een kantoor- of winkelpand? De mogelijkheden zijn eindeloos! Zo is Artli ook een prachtig trouwcadeau of een geschikt pensioen cadeau.

Ik wil Artli (cadeau geven)! Maar… hoe werkt het?

Is Artli precies het cadeau dat jij zoekt? Je bestelt een Artli illustratie volgens een handig driestappenplan:

  • Stap 1: jij uploadt een hoogwaardige foto van het huis/gebouw dat door Artli geïllustreerd mag worden. Dit kan een zelfgemaakte foto zijn of een screenshot van Google Streetview. Als het maar hoogwaardig beeld is. Bij het aanleveren van de foto kun je eventueel nog extra instructies meegeven. Denk aan: graag extra klimop naast de voordeur toevoegen.
  • Stap 2: Artli gaat aan het werk en stuurt jou binnen twee dagen een ontwerp ter goedkeuring. Zie je nog iets dat veranderd moet worden? Geef het door, dan verwerkt Artli je feedback gelijk.
  • Stap 3: twee dagen na goedkeuring wordt de illustratie bezorgd. Bij jou thuis of direct bij de ontvanger. Met of zonder lijst. 

Bonus: handgemaakt in Nederland

Niet alleen zien de Artli illustraties er prachtig uit, ook worden ze gemaakt in Nederland én is de service spot-on. En dat is toch precies wat je wil als je een cadeau bestelt? Zo wordt de illustratie pas definitief gemaakt als jij he-le-maal tevreden bent, worden de tekeningen geprint op FSC gekeurd papier en zijn de verzendkosten altijd gratis. Oh: en is de service voor een gepersonaliseerd cadeau hartstikke snel te noemen. Gevalletje: what’s not to love? Nu alleen nog kiezen wie jij met een Artli illustratie gaat verrassen.

Daarom dit cadeau

Met dit cadeau vereeuwig je iemands (t)huis of een ander bijzonder gebouw met persoonlijke betekenis. Niet in een foto, maar in een handgetekende moderne illustratie. In de hoofdrol staat het huis waar de ontvanger geboren of opgegroeid is, het huis dat diegene net gekocht of verbouwd heeft of waar jullie samen bijzondere momenten hebben beleefd. Of misschien wel een huwelijkslocatie, winkel- of kantoorpand of school. That’s up to you. Eén ding is in ieder geval zeker: met een Artli illustratie geef je een cadeau voor het leven, dat gegarandeerd eindeloos meeverhuist.

Goed om te weten

Haast? Of geen goede foto van het huis/gebouw in kwestie? Bestel een Artli giftcard (voor 15.00 uur besteld = volgende werkdag in huis). Dit is geen ‘simpel’ pasje, maar een ingelijste waardebon op A4-formaat met gratis lijst. Met de cadeaukaart kan de ontvanger op een later moment zelf zijn of haar illustratie bestellen.