1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Amsterdams Spuitwater

Heerlijk Amsterdams leidingwater onder grote druk in originele vintage flessen.

Het spuitwater van de Amsterdamse Spuitwater fabriek is een eyecatcher en een cadeau met een boodschap. Het is een initiatief van de Friese Amsterdammer Ari en zijn Hongaarse collega Gabor. De originele oude glazen spuitwaterflessen en de blauwe plastic flessen zijn te koop en om te ruilen voor volle op de Westerstraat en de Overtoom 532 (Amsterdam). En ja, het zit een beetje verstopt want het zijn allebei ook vintage winkels. Je loopt het risico met meer dan alleen spuitflessen water huiswaarts te gaan. U bent gewaarschuwd.

Op de Westerstraat 145 zit - als een goed geheim verstopt - het fabriekje waar met veel liefde en gevoel voor het product de flessen handmatig worden gevuld en onder druk gezet. Het is tenslotte spuitwater! Een bezoek aan de winkel en het fabriekje zijn een cadeau op zich.

De fles koop je een keer. Daarna kan je terug om voor 1 Euro weer een volle fles mee terug te nemen. Het is allemaal deel van het spelletje en goed voor het milieu. 

 

 

 

Daarom dit cadeau

Voor de Amsterdammer at heart die komt, gaat en blijft, voor de expat, voor de (groot)ouder die nostalgisch is aangelegd en voor iedereen die van mooie, stijlvolle, duurzame cadeaus houdt.

Goed om te weten

Beperkt aantal verkoop-/ -wisselpunten. Voor 1 Euro wissel je lege flessen om voor gevulde flessen. Flessen - glas of plastic - niet zelf openmaken.