1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Happy Invites

Happy Dates Happy Invites Cadeau

Uitnodigingen voor échte afspraken

Iedereen kent het wel, "We moeten elkaar écht weer eens zien!" met als gevolg dat het dan toch weer wordt vergeten. Geen zorgen, dit betekent niet dat we niet om elkaar geven. We hebben het soms gewoon een beetje druk. Happy Whatever bedacht een oplossing voor dit phenomeen: de Happy Invites. Het concept is uiterst simpel, doch is de uitvoering prachtig gedesigned, en gerealiseerd op een uiterst innovatieve manier. 

4 happy invites - impressie - typo - all.jpeg
De Happy Invites bestaan uit zes verschillende soorten uitnodigingen, van klets tot klus dates. Er zijn overigens ook verschillende illustraties beschikbaar, gemaakt door Tom Abbiss Smith en geïnspireerd door natuur, stedelijke omgevingen en funky muziek (dus voor ieder wat wils). Verder is de uitvoering simpel: alles is voorgedrukt, het enige wat je hoeft te doen is de kaart invullen! Zo kan je binnen de kortste keren een afspraak maken die wél tot stand komt, en wel op een hele leuke manier. 
3 happy invites - impressie - kleurrijk ingevuld.jpeg
5 happy invites - impressie - typo klus vk ak.jpeg

Ontstaan in 2017, opgericht door Irene van Nes, is Happy Whatever een bron voor simpele cadeautjes die contact met naasten wat meer uit het digitale tijdperk haalt, en weer terugvoert naar echte ontmoetingen. Dit komt dus ook terug in de Happy invites, waar de focus ligt op echt contact, zonder schermpjes, appjes, e-mails, of google calendar. 

Dus, mocht jij nog een open invite hebben van iemand anders, of zelf je vrienden, familie, of kennissen weer eens moeten zien, dan is er niets beters dan een Happy Invite: een vrolijke en unieke manier om mensen te laten weten dat je aan ze denkt, en het hoog tijd wordt voor een afspraak offline