1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Hoe jij de wonderbaarlijke avontureneilanden ontdekte

Kinderboek van Circus Patz wakkert reislust en fantasie aan.

Dit cadeau is voor landrotten met gevoel voor avontuur, reizen en zeebenen. Het leuke is dat je zelf hoofdpersoon wordt en de Grote Zeekaart voor even een Nieuwe Wereld is. 

Ahoy! en neem dit scheepsjournaal ter hand, laat de fantasie de vrije loop. 's Avonds in bed, op zondag op de bank, op een regenachtige woensdagmiddag waar en wanneer dan ook wachten Kapitein Klots en zijn scheepspoes Gerrit op dappere, avontuurlijke reisgenoten. Met z'n allen op ontdekkingsreis langs de Avontureneilanden. Belangrijk niet voor een kleintje vervaard te zijn want gevaarlijk en wonderbaarlijk kan het worden. 

Waar gaat de reis heen? Van de gevaarlijke Piraten tot Het Eiland Vol Geluk en van Vulkanen Vol Kleur tot de Omgekeerde Stad. Dit boek is een bijzonder cadeau, het is een cadeau voor iedereen die mee op reis gaat.

Tipje van de sluier: Het scheepsjournaal begint - zoals elke avontuur - bij het begin: Starteiland! Om daarna de reis te vervolgen waar de wind je ook maar mee naar toe neemt. Bestemmingen genoeg, 19 avontureneilanden wachten en met De Windkaartjes blaas je jezelf naar een volgend eiland. De avonturenkoers is verre van uitgestippeld….

Impressie hoe het zou kunnen gaan:

 

Daarom dit cadeau

Voor kinderen en (groot)ouders om aan elkaar voor te lezen. Samen de zeeën trotseren en heel bijzondere eilanden bezoeken.

Goed om te weten

Beetje longinhoud noodzakelijk en ook zeer geschikt voor kinderen met zeeziekte. Bij de unieke producten van Circus Patz ligt de lat voor avontuur, eigen fantasie en vormgeving hoog.