1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Kinder gehoorbeschermers

Stoere (geh)oorbeschermers.

Em’s 4 Bubs is ’s werelds eerste earmuff geschikt voor baby’s. Met een modern design en fantastische look is het nu mogelijk om de oren van jouw baby te beschermen. Het gehoor van een baby is in de eerste jaren bijzonder gevoelig voor luide muziek. Bescherm de oren van jouw baby met deze speciaal ontworpen earmuffs. Em’s 4 Bubs Wit is licht van gewicht, compact en makkelijk in gebruik.

Met een gewicht van slechts 100 gram is de Em’s 4 Bubs een compacte en lichte earmuff die tegelijk wel stevig is. De gehoorbeschermer heeft een verstelbare hoofdband waardoor de earmuff goed blijft zitten. De hoofdband helpt tevens om de druk gelijkmatig over het hoofd van je baby te verdelen. Met een geluiddempingswaarde van 22dB is de Em’s 4 Bubs werelds kleinste gehoorbeschermer voor baby’s.

De earmuffs kunnen gebruikt worden bij diverse gelegenheden van een muziekconcert tot auto-races en van sportevenementen tot in winkelcentra. Je kan ze gebruiken om het gehoor van je kind te beschermen of ze op hun gemak te stellen bij (te) luide muziek. Ideaal om in de draagdoek te gebruiken!

Voordelen Baby Earmuffs

  • Specifiek ontworpen voor de oren van een baby.
  • Maakt gehoorbescherming mogelijk zonder onnodige druk op de hoofd van de baby.
  • Aanbevolen voor baby’s tot 18 maanden oud.
  • Alle hoofdbanden zijn verwisselbaar.
  • Verkrijgbaar in verschillende kleuren voor jongens en meisjes.

Daarom dit cadeau

Bescherm het gehoor van je kind tijdens een concert, festival, motorrace, vuurwerkshow of ander gehorig evenement.

Goed om te weten

Aanbevolen voor baby's tot 18 maanden oud en in verschillende prints verkrijgbaar.