1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Knisperdoekjes

Knisperdoekje mini circa 15-18cm eco katoen met 100% katoen zachte teddystof achterkant.

Studio Lijnloves maakt zulke leuke opdrukjes! Deze Knisperdoekjes zijn  gemaakt van eco-katoen met 100% katoen zachte teddystof achterkant. Een doekje dat knispert als je er mee knuffelt en speelt. En allemaal met de hand gezeefdrukt met eco-vriendelijke inkten.

Verkrijgbaar in Beermethoed, Kuikenmetveer, Uilmetstrik, Cactus of Huisjes print. Ook in groter formaat circa 20cm te verkrijgen in Wolkjes, Papierenboot of een Regenboog.

Leuk te combineren met andere Lijnloves items. Bij Studio Lijnloves vind je originele met de hand gezeefdrukte baby/ kids items. Baby- en kinderproducten met natuurlijke materialen en eco-vriendelijke inkten. Zeefdruk & handgemaakt in Rotterdam.

StudioLijnloves kraamcadeau cadeau Knisper midi Bear.jpg

Daarom dit cadeau

Een doekje wat knispert als je er mee knuffelt en speelt. Een (kraam) kadootje voor een jongen of meisje. Ieder knisperdoekje wordt met de hand gemaakt en daarmee koop je een uniek item. Er kan verschil zitten in de print en of in het formaat.

Goed om te weten

Elke bestelling wordt mooi verpakt, bij opmerkingen kan je eventueel aangeven of het een kadootje is voor een jongen, meisje of neutraal.