1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Een koe cadeau

Met de KOEpon geef je een koe cadeau. Eentje om op te eten.

Met de KOEpon koop je een deel van een koe. Is de koe voor 100% verkocht (dit kun je op de website in de gaten houden) dan heb je binnen enkele weken een mooi pakket in huis van worst tot biefstuk. Niet voor de zoveelste keer opnieuw ontdooid en weer ingevroren, zoals bij de plaatselijke super, maar direct vanaf de boer zo in je vriezer. Al het vlees is afkomstig van koeien die een goed leven hebben gehad, eerlijk en traceerbaar vlees. Met eigen ogen zien? Dan ben je van harte welkom om te kijken hoe de koeien van koopeenkoe.nl hun leven leiden.

Met de zomer in aantocht een top cadeau voor de barbecue-koning of - koningin, de duurzame rakker, de dierenliefhebber en voor degene die dol is op een goed stuk vlees. Toch liever een varken? Dan kan dat ook!

Je krijgt een PDF van de KoePon gemaild die je vervolgens kunt printen of doorsturen naar diegene aan wie je de KoePon cadeau wilt doen.

Toch liever een varken? Dat kan!

Daarom dit cadeau

‘Schatje, ik heb voor jou een koe gekocht!’. Wij zijn benieuwd welke reactie je daarop krijgt!

Goed om te weten

Dit is geen kant-en-klaar cadeau. Pas als de koe, waarvan jij een deel hebt besteld, helemaal verkocht is wordt deze geslacht, gerijpt en uitgeleverd. Tussen bestellen en leveren zit maximaal vier weken. Het geven van de KOEpon kan direct, maar het krijgen moet dus nog even wachten.