1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Spotter

IMG_6612.JPG

Rinske Ramshorst

Rinske spot cadeaus vanuit haar belangstelling voor cultuur, architectuur, creativiteit, ambacht, koken en lekker eten. De kunst van het geven heeft zij geleerd van haar moeder, die altijd een goedgevulde cadeautjeskast heeft gehad met speciale spulletjes die bijna nergens te krijgen zijn. Voor haar is 5 december het hoogtepunt van het jaar, als kind begon zij in oktober al met het maken van surprises. 

"Mijn favoriete winkelstraat is de Haarlemmerdijk in Amsterdam. Het fysiek lopen of fietsen door een straat, kijken in etalages, een winkel binnenstappen, rondkijken en even voelen, dat is een heel andere ervaring dan cadeaus zoeken op internet. De rijkdom aan ideeën die Milledoni biedt is van een andere orde, de mogelijkheden zijn onbegrensd. Bijdragen aan dit platform is heel erg leuk om te doen, en daarnaast ben ik elke keer weer verrast over zoveel creativiteit van mensen met producten op internet!"

Milledoni mee

Ben je ook verslingerd aan het bedenken van de betere cadeaus? Ken je de beste shops? Belt iedereen jou om te vragen wat te zullen geven? Draag dan bij aan Milledoni!