1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Land Art als cadeau

De natuur geeft rijkelijk, geef het door!

De herfst komt eigenlijk net als alle seizoenen, met presentjes. De natuur geeft rijkelijk, als je goed om je heen kijkt. Van de gevallen bladeren, de kastanjes en bijzondere takken, tot vruchten, dennenappels en zelfs stenen: allemaal cadeaus uit de natuur.

LandArt4

LandArt3

Verzamel een paar van deze natuur-cadeaus tijdens je wandeling door je favoriete park of bos en rangschik ze thuis hoe jij dat wilt. Maak er foto's van, leg het uit in een patroon op tafel, of bekleed er je hele vloer mee net als in ons vorige blog over We Make Carpets! Wat je ook maakt, laat je foto's printen en op die manier kun je wat de natuur je geeft, ook weer aan een ander teruggeven. 

LandArt5

En ja, het klinkt misschien als iets wat je op de basisschool gedaan hebt, maar velen van ons zijn dat kind van toen een beetje kwijt. Terwijl dát nou juist zo belangrijk is, altijd een beetje kind blijven. Gewoon af en toe een beetje kunnen spelen. Dat helpt je onthaasten, ontspannen en met frisse blik weer kijken naar je dagelijks leven. 

Dus ga je aankomend weekend het bos in, of naar het strand: maak Land Art! Natuurlijk willen wij zien wat je gemaakt hebt, dus voel je vooral vrij en post het op onze Facebook page. Geniet!

LandArt1

LandArt2