1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Morning Gloryville Amsterdam

Relaxt, blij en dansend de dag BEGINNEN in club of discotheek in Amsterdam.

Overgewaaid en helemaal van nu! Dit cadeau is allés in 1 en niets hoeft, alles mag: free yoga and massages, lekkere drankjes en superfood ontbijt, misschien een henna tatoeage en free hugs, even een powernap in de hoek. Vanaf 07:00 gaan de schuiven open en is het dansen geblazen op live muziek van te gekke club DJ's. Elke Gloryville worden van allerlei nieuwe, inspirerende dingen bedacht waar je blij van wordt en zin hebt om de dag te beginnen. Erg mindfull allemaal.

Het is wel een cadeau om samen naar toe te gaan en juist met meer om 06:30u in hippe outfits, yogakleren of pyjama's je aan de deur te melden.

Morning Gloryville is blij en positief en om 10:30u is het alweer voorbij en kan de dag 'energized' vervolgd worden.

Morning Gloryville- movement, een 'Ravelution', is zich wereldwijd razendsnel aan het verspreiden: San Fransisco, New York, London (2 locaties), Dublin, Amsterdam, Sydney, Bangalore, Barcelona, Brighton, Melbourne, Parijs, Tokyo, Zurich.

 

 

Daarom dit cadeau

'Rave your way into the day'! Voor studenten, voor hippe oudere jongeren, voor zweefies en iedereen die voor het werk, college of andere dagelijkse bezigheden een frisse start willen maken of de nacht hier willen eindigen.

Goed om te weten

Er wordt geen alcohol geschonken of andere dingen gebruikt. Laatste woensdag van de maand van 06.30 - 10.30u in Amsterdam. Toegang, free hugs, yoga en massages zijn bij de prijs inbegrepen. Voor andere uitgaven kan je 'muntjes' kopen. Kinderen mogen mee met oorbescherming (onder de 7 gratis)!