1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Noosa Armbanden

Originele leren armband met zelf te selecteren Chunks®!

Deze vrolijke en toch stoere armbanden van het Amsterdamse merk Noosa zijn een mooie toevoeging voor elke sieraden-collectie. De armbanden zijn gemaakt van 100% leer en worden waar mogelijk altijd fairtrade gemaakt.

Leuk om te weten: de armbanden uit de 'tatu'-serie zijn met de hulp van een tattoo-artist ontworpen. Speciaal voor de stoere ladies dus! De armbanden kunnen helemaal gepersonaliseerd worden met Chunks® en ook weer verwisseld worden. 

De Chunks® zijn de gekleurde klik-on buttons die op verschillende plaatsen op de armband aangebracht kunnen worden. Je kunt de filters gebruiken om op kleur, herkomst, betekenis en naam te zoeken.

Noosa-chunks

De Chunks® hebben elk een eigen betekenis. Geïnspireerd op positieve symbolen uit verschillende culturen en tradities. Met de Chunks® kun je benadrukken wat voor jou belangrijk is zoals geluk, liefde, kracht, creativiteit of wijsheid. Je kunt zelf kiezen wat je mooi vindt, waar je behoefte aan hebt of wat past bij jouw persoonlijke verhaal.

Zo zie je hoe je eindeloos kunt variëren met de keuze uit de regelmatig wisselende Chunks®. Stel dus de perfecte combinatie samen voor het perfecte sieraad-cadeau!

inspiration-7-l-630-520

Daarom dit cadeau

Kies uit de verschillende stijlen en kleuren van de Noosa armbanden en personaliseer deze met diverse soorten chunks.

Goed om te weten

De producten van Noosa worden alleen naar Nederland en België verzonden.