1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Overnachting boomhut

Overnachting voor 2 personen in een boomhut in Friesland

Geniet van de geluiden uit de natuur: fluitende vogels, ritselende blaadjes en de wind door de bomen. In deze boomhut staan een tweepersoonsbed, een zitbankje en een schrijf/eettafeltje. Ook een tweepits kooktoestel, een elektrische kachel en verlichting. Mooie glas-in-lood ramen zorgen voor een bijzondere lichtinval. Het terras op 'niveau', bereikbaar via een stabiele brug biedt een prachtig uitzicht. Door de speciale bevestigingsconstructie wiegt de boomhut zachtjes mee met de wind. Het is goed geisoleerd. Het moderne en goed verzorgde sanitair is op korte loopafstand. Ook op de begane grond van dit terrein zijn een paar hele mooie plekjes. De theetuin met veranda bijvoorbeeld, of het theehuis met terras aan het water. Dat wordt dus genieten op een hele speciale manier. 

  • Seizoen geopend: 1 oktober tot 1 mei
  • Locatie: Easterein, Friesland
  • Inclusief: Bedlinnen, drankje bij aankomst
  • Aantal personen: 2
  • Aantal nachten: 1

Het cadeau dat je overhandigt is een algemene waardebon of een cadeaubon voor een specifiek arrangement. Daar kan je je persoonlijke boodschap op zetten. De ontvanger kan zelf een datum reserveren. Je kan ook de keuze van het type overnachting aan de ontvanger overlaten.

 

Daarom dit cadeau

Zoek het hogerop voor quality-time. Geef deze knusse overnachting aan je geliefde, aan een stel dat gaat trouwen of aan een stel dat je echt even een nachtje weg gunt. Weg van hectiek, baan, sleur, kinderen.

Goed om te weten

Overnachting is alleen mogelijk van 1 oktober tot 1 mei. Bovendien is het sanitair op korte loopafstand, niet iedereen vindt dat fijn.