1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Overnachting in een Mongoolse Yurt

2 nachten voor 2 personen in een nomadentent in Noord-Brabant.

De authentieke Mongoolse yurt (nomadentent), heeft een tweepersoonsbed, twee loungebanken en een houtkacheltje. Hier kan je brood bakken boven het kampvuur en uitkijken over een prachtige vijver.

De tenten zijn geïsoleerd met een dikke laag vilt en met het houtkacheltje is de tent in een mum van tijd verwarmd. Er is ook een 'Baby-yurt', dan kun je gebruik maken van de gemeenschappelijke (grotere) yurt om te eten en spelletjes te doen, etc. Je kan ook een Yurt reserveren in het kampementje, daar staan 3 tenten bij elkaar en kunt daar kan je koken en zitten in een Indianen Tipi. Er is een (gedeelde) kampvuurplaats en houtgestookte hottub. Er is een sanitairgebouw voor algemeen gebruik met toiletten en een warme douche. Er zijn volop mogelijkheden voor wandelen en fietsen door de omringende bosgebieden en er zijn leuke dorpen en uitstapjes in de omgeving.

  • Locatie: Natuurkampeerterrein de Duiventoren in Dorst, Noord-Brabant
  • Inclusief: Mand met hout voor kacheltje of kampvuur, ontbijtmand met biologische en streekproducten, bedlinnen voor 2 personen, BTW en toeristenbelasting
  • Periode: april-november
  • Aantal personen: 2
  • Aantal nachten: 2

Het cadeau dat je overhandigt is een algemene waardebon of een cadeaubon voor een specifiek arrangement. Daar kan je je persoonlijke boodschap op zetten. De ontvanger kan zelf een datum reserveren. Je kan ook de keuze van het type overnachting aan de ontvanger overlaten.

Daarom dit cadeau

Geef deze knusse overnachting aan je geliefde, een stel dat gaat trouwen of een stel dat je echt even een nachtje weg gunt. Weg van hectiek, baan, sleur, kinderen.

Goed om te weten

Overnachting is alleen mogelijk van april tot november. Bovendien is het sanitair op korte loopafstand, niet iedereen vindt dat fijn.