1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Sterrenpaden

Wandelen naar sterrenrestaurants: het beste van twee werelden.

In Sterrenpaden beschrijft Kees Sterrenburg twintig wandelingen rondom evenzovele sterrenzaken. Eigenlijk het echte ' walking diner'.

Het zijn unieke, nooit eerder gepubliceerde wandelingen van rond de 20 kilometer elk en de uitgave bestaat uit twee boeken.

In het ene boek -een luxe uitgave- worden de restaurants en hotels beschreven en krijg je alvast een impressie van de wandeling. In het tweede boek, het handzame wandelboek, staan de wandelingen haarfijn uitgeschreven. 

Sterrenpaden is bedoeld voor iedereen die weet dat alleen een goede wandeling een goede maaltijd kan verteren. En voor iedereen die weet dat er geen lekkerder trek bestaat, dan de trek na een stevige wandeling. Sterrenpaden is er voor Bourgondiërs te voet.  

Aan het boek werkten 20 chefs van evenzovele sterrenzaken mee. Kopers van 'Sterrenpaden' krijgen honderden euro's voordeel onderweg. Van een glas champagne tot een keizerlijk arrangement. Mooi eten en drinken is wat de klok slaat.

Tip: Leuk om de wandeling (of misschien hardlopen) ook met anderen te maken. Voor je het weet is de uitdaging alle 20 wandelingen te maken en de 20 restaurants te bezoeken: het aangename met het aangename te combineren eventueel met een overnachting in de buurt. 

Kees Sterrenburg schreef al eerder een boek waar wandelen met mooie restaurants en hotels werden gecombineerd: 'Pieterpad de Luxe'