1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Overnachting in een vliegtuig

Luxe overnachting in staartsuite met jacuzzi in Noord-Brabant.

Uniek in Nederland: logeren in een suite met bubbelbad in een vliegtuig op 8 meter hoogte. Alle originele details van het vliegtuig zijn nog zichtbaar. Het voormalig Duits marinevliegtuig, de ‘Brequet Atlantic 1150’, is omgetoverd tot  een luxe verblijf.

Het toestel biedt ruimte aan twee luxe suites die beiden beschikken over een aparte ingang en een aparte lounge. Denk aan voorzieningen zoals een minibar, flatscreen TV, jacuzzi en champagneontbijt! Met prachtig uitzicht en gratis gebruik van de faciliteiten van het nabijgelegen sportcentrum.

Naast het vliegtuig ligt het meest unieke sauna en beautyresort van Nederland, de Wellnessboot: gasten krijgen 20% korting op de entree.

  • Locatie: Mill, Noord-Brabant
  • Inclusief: Welkomstkoffer met inhoud, 1 x uitgebreid Brabants ontbijtbuffet met glaasje bubbels, gratis gebruik van het zwembad en alle sportfaciliteiten van ’t naastgelegen centrum en 20% korting op de entree van Sauna- en beautyresort de Wellnessboot
  • Aantal personen: 2
  • Aantal nachten: 1

Het cadeau dat je overhandigt is een algemene waardebon of een cadeaubon voor een specifiek arrangement. Daar kan je je persoonlijke boodschap op zetten. De ontvanger kan zelf een datum reserveren. Je kan ook de keuze van het type overnachting aan de ontvanger overlaten.