1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Overnachting in een Wijnvat

In een bijzondere setting in Stavoren (Fr.) met 4-gangen diner.

Bijzonder: ontwaken in een wijnvat van meer dan 15.000 liter. Aan de oude haven van Stavoren staan 4 originele Zwitserse Wijnvaten die zijn omgebouwd tot geriefelijke, uiterst sfeervolle hotelkamers. Elk wijnvat is voorzien van een zitkamertje met tv, minibar en douche en toilet.

De bijzondere ligging van dit hotel biedt vanuit de serre uitzicht op een fascinerend schouwspel van komende en gaande zeiljachten en traditionele schepen als klippers, schoeners en andere grote platbodems.

Het restaurant van dit hotel heeft een gevarieerde kaart: van traditionele gerechten tot verschillende visspecialiteiten.

  • Seizoen geopend: 30 maart tot 29 oktober
  • Locatie: Stavoren, Friesland
  • Inclusief: Welkomstdrankje bij aankomst, fles rode wijn in het Wijnvat, 4 gangen menu, 1 nacht slapen in een Wijnvat met zitkamertje, ontbijtbuffet en 2 vouchers voor het Jopie Huisman Museum en het Friese Schaatsmuseum
  • Aantal personen: 2
  • Aantal nachten: 1

Het cadeau dat je overhandigt is een algemene waardebon of een cadeaubon voor een specifiek arrangement. Daar kan je je persoonlijke boodschap op zetten. De ontvanger kan zelf een datum reserveren. Je kan ook de keuze van het type overnachting aan de ontvanger overlaten.