1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Reizen op jouw manier

giro-in-moto_2.gif

Veel mensen houden van reizen, en velen vinden het dus ook leuk om een ticket als cadeau te ontvangen. Maar hoe geef je dit nou goed?

Velen houden van reizen - of het nou gaat om een weekendje weg, even heerlijk niksen op een strand of de grootste avonturen beleven op een ander continent. Het geven van een reis is daarom ook een leuk idee. In onze Milledoni blog viel het op dat veel afgestudeerden - zowel zij die net klaar zijn met de middelbare school als zij die net een bachelor of master op zak hebben - graag op reis gaan na het behalen van hun diploma. Dit klinkt inderdaad logisch als je er over nadenkt dat velen jaren zwoegen en volgens een vast stramien te werk gaan. Reizen verbreed, so to speak, je horizon weer! Maar zij zijn niet de enige doelgroep. Dus hoe pak je dit nou goed aan? Als je op jouw manier een persoonlijke reis wilt geven, lees dan verder voor wat tips!

Kies een thema
Ook leuk is om de reis een thema te geven! Houd iemand van koken? Zoek dan een culinaire bestemming uit. Mode? Misschien Milaan of Parijs? Avontuur? Misschien wel de jungle of de woestijn. Of misschien wilt iemand wel een nieuwe taal leren? Zo kan je maar doorgaan. Het is een simpele manier om wat bestemmingen te vinden die én bij de gelukkige passen, én waar de gelukkige dus ook echt gelukkig van wordt.

Laat de bestemming open
Om er zeker van te zijn dat de ontvanger ook daadwerkelijk blij wordt van de cadeaubestemming is het ook, uiteraard, een optie om diegene zelf te laten kiezen waar hij of zij heen mag gaan. Zo kan je een budget samenstellen, of het samen bespreken met hem of haar. 

Verras ze! 
Mocht je het toch leuker vinden als de toekomstige reiziger nog niet precies weet waar de tocht naar toe gaat, geef ze dan een open ticket! Dit kan bijvoorbeeld hier bij surprise me. Je kiest het bedrag wat jij wilt investeren in iemands avontuur, en zij regelen verder alles. De reis kan werkelijk waar overal naartoe zijn, dus de ontvanger moet wél een beetje van spanning houden.