1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Schoonheidsverzorging terwijl je slaapt

Dit 100% zijden kussensloop zorgt voor huid-en haarverzorging terwijl je slaapt

Een zijden kussenslopen als aanvulling op een beauty behandeling? Klinkt als een letterlijke prinsessendroom... Wil je je vriendin die beauty-gek is of je zus die 30 wordt verrassen met een origineel beauty-cadeau dan is een 100% zijden kussensloop wellicht een idee. Jezelf dromend op zijde mooi slapen. 

Zijde is gemaakt van een gladde stof. Waar katoen voor wrijving veroorzaakt, polijst een zijden kussensloop als het ware de haren en de huid. Gevolg: minder huidirritatie, een lagere talgproductie en minder haarbeschadiging (er ontstaan minder klitten). Aangezien we gemiddeld 8 uur per dag slapen, kan je elke nacht een extra lange schoonheidsslaap doen.

Handig om te weten: het kussensloop is verkrijgbaar in de maten 50x70cm en 60x70cm. Daarnaast moet je het kussensloop wassen op 30ºC en enkel met zijde wasmiddel. 

Review
Benieuwd naar de werking van dit cadeau (een zijden kussensloop van Silk Avenue waarmee je jezelf letterlijk schoon kan slapen), namen we de beauty-proef op de som en testten we of een zijden kussensloop echt werkt én dus ook daadwerkelijk een origineel cadeau is! 

Zijden kussensloop

Zijden kussensloop
Zijden kussensloop
Zijden kussensloop
Zijden kussensloop