1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Schone slaapster

Schone slaapster

Benieuwd naar de werking van dit cadeau (een zijden kussensloop van Silk Avenue waarmee je jezelf letterlijk schoon kan slapen), namen we de beauty-proef op de som en testten we of een zijden kussensloop echt werkt én dus ook daadwerkelijk een origineel cadeau is!

Review    

Het kussensloop ontvangen we via de post in een wat verfomfaaide verpakking. Daardoor heeft het niet bepaald de uitstraling van een mooi cadeau. Eerste indruk is dan ook niet heel feestelijk. Een verbeterpuntje wat ons betreft. Wanneer we de verpakking openmaken treffen we een aantal informatie-brochures, een kortingsvoucher, een proefmonster met wasmiddel speciaal voor zijde (leuk extraatje!) en het kussensloop verpakt in plastic. Persoonlijk hadden wij het plastic weggelaten of vervangen door een mooi vloeipapiertje.

Bij het uitpakken van het kussen voel en zie je gelijk de kwaliteit; onwijs zacht. Helaas is zijde wel erg kreukbaar, dus omdat het kussen opgevouwen is verzonden, zitten er nogal wat vouwen in. Dat wordt eerst strijken, voordat je het kan gebruiken. 

We besluiten het kussen een week te testen, zowel op slaapcomfort als beauty-resultaat. Gezegd moet dat de nachten geslapen op dit kussen, meer dan zacht waren. Het voelde niet alleen materieel gezien heel zacht, maar ook wat betreft woeligheid.

Het effect op huid en haar is wat moeilijker te bepalen; qua haar kunnen we wel vaststellen dat je 's morgens op staat zonder die 'just out of bed' look. Geen klitten en geen statisch haar. De huid oogt ook goed. Maar het is moeilijk vast te stellen of dat nu komt door het kussen of niet. Zeker is dat de nachtrust beter is dankzij het kussen. Dus de combinatie van goed slapen en dus je huid de kans geven rustig te herstellen en de zachte zijde, maakt dat het kussen zeker kan bijdragen aan beter en gezonder huid en haar.

Conclusie? Het is zeker een goed cadeau. Althans, als je weet dat de ontvanger van het cadeau houdt van beauty(producten). Laat het cadeau echter wel eerst naar jezelf versturen, zodat je zelf voor een mooi verpakking kunt zorgen!

Zijden kussensloop

Zijden kussensloop

Zijden kussensloop

Zijden kussensloop

Zijden kussensloop

comments powered by Disqus

Milledoni

Gedreven door een passie voor passende cadeaus, struint Milledoni het web af naar de betere cadeaus, geholpen door een community van cadeauspotters.

Cadeaus in je mailbox

Je maandelijkse cadeau-inspiratie

Deze post gaat over