1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Sigaar en humidor

Cohiba of Hollandse klassiekers, sigaren van over de hele wereld.

Voor verstokte, klassieke rokers en bij een bijzondere gelegenheid als een geboorte of afstuderen is een sigaar of andere rookwaar van oudsher een feestelijk cadeau. Het is een persoonlijk cadeau en een verwennerij. Voor een liefhebber fijn om te krijgen of het nu een favoriet merk is of iets nieuws om te proberen. Sigaren zien er door hun verpakking in een koker, mooie doos of kistje al snel verzorgd uit. 

Tegenwoordig zit vaak de waarschuwing over roken en gezondheid op de doos wat de klassieke verpakking en de 'look and feel' kan beïnvloeden. Bij buitenlandse merken kan dit anders zijn, al is het alleen al door het gebruik van een andere taal. Bij het geven is het misschien een idee over deze wettelijk verplichting iets te melden. De ontvanger wordt tenslotte alle goeds gewenst.

Voor de echte gepassioneerde sigaar-roker is het goed bewaren van de sigaren in een bewaarkist met temperatuur regelaar een ding. Het geven van een humidor kan daarom ook een goed cadeau zijn.

Het roken van sigaren en pijp wordt aangekleed met allerlei attributen en accessoires die van het roken echt een moment en ritueel maken van rust en aandacht. Zo kunnen lubmolens, etuis, aanstekers en asbakken ook een mooi cadeau ter aanvulling zijn.

Daarom dit cadeau

Voor een of meerdere pijp- en sigarengeniet(st)ers en de nieuwbakken vader.

Goed om te weten

Sigaren en pijptabak van over de hele wereld en in verschillende prijsklassen en enkele limited editions. Tevens een selectie humidors en andere accesoires.