1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Sissy-Boy verzorging

Verzorgende huid en baard-verwenproducten van Sissy-Boy.

De verzorgingslijn van Sissy-Boy is mild voor de huid met een sterke geurbeleving en past bij ieder moment. Er is veel keuze, denk aan was-, bath & showergels, body oils, lipbalms en handcrèmes. 

De lipbalm bijvoorbeeld doet het goed bij de jonge meiden dankzij de heerlijke Pomegranate geur. En met de Sandalwood collectie, bestaande uit o.a. shaving cream, after-shave balm en baardolie, kun je je pijlen tijdens de feestdagen richten op de bebaarde man zo vlak na Movember.

Geef deze verzorgingsproducten een mooi plekje bij iemand in de badkamer door ze in één van Sissy-Boy’s leuke gift-sets cadeau te doen. De gift-sets zijn nieuw in het assortiment en speciaal voor de feestdagen. Ideaal voor in de schoen of onder de boom!

keep-calm-and-take-care-of-your-skin-29

Daarom dit cadeau

De Sissy-Boy producten zijn verzorgend, vochtinbrengend, ruiken heerlijk en worden snel door de huid opgenomen. Perfect voor mensen die net even wat extra verwend mogen worden.

Goed om te weten

De verzorgingslijn is helemaal samengesteld en gemaakt in Nederland. Ook is de lijn vrij van parabenen en niet getest op proefdieren.