1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Luchtzuiveraar van Vitesy

De Natede luchtzuiveraar combineert natuur, technologie en design om de luchtkwaliteit te verbeteren.

De mooie natuurlijke luchtzuiveraar voor zowel thuis als op kantoor gaat schuil achter een simpel doch strak design. Met de nieuwste technologie worden VOCs, virusen, luchtjes en bacteriën zo uit de lucht geschept - en adem jij beter. Wat gelijk opvalt: het product is zo gedesigned dat het object samenwerkt met een plant (zo voeg je ook gelijk meer groen toe aan je interieur!). Het enige wat de Natede doet is dat wat de plant doet versterken. Zo werkt iedereen samen aan een fijnere lucht. Via de app houd je altijd een overzicht van hoe de lucht er voor staat, en met een simpele druk op de knop kan je één van de vier modes kiezen die op dat moment het beste voor jou zijn. En dan is het ook nog eens fantastisch dat het product is gemaakt van gerecyclede materialen!

Dus bij wie past zo'n geschenk?
Misschien ken je iemand die ziek is, en elke adem goede lucht extra goed kan gebruiken. Of iemand die gebogen gaat onder het drukke stadsleven, en wel wat 'rustige lucht' kan gebruiken, thuis of op kantoor. Kortom: schone, goede lucht is enorm belangrijk, en zij die soms wat extra nodig hebben, zullen dit cadeau enorm waarderen. Wat is er immers mooier dan iemand 'even op adem te laten kunnen komen'?

Daarom dit cadeau

Met de meest geavanceerde sensoren en filters wordt de lucht om je heen fris en beter voor je gezondheid. Het systeem zorgt voor minder afval en geld uitgegeven. En dat alles in een prachtig design.

Goed om te weten

93% van VOCS en 99% van bacteriën, virusen, fijnstoffen en luchtjes worden verwijderd. Omdat de Natede opgebracht is via crowdfunding is dit product op dit moment nog een pre-order!