1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Slippers met persoonlijke boodschap

Elke stap in het zand laat een bericht aan de wereld.

Dit cadeau, de teenslippers met afdruk op maat, kan op zoveel gelegenheden van toepassing zijn! Wat een leuk cadeau om te geven aan een of meer mensen! De teksten voor de afdruk in een zachte ondergrond worden helemaal op maat gemaakt en je kunt er ook symbolen aan toe voegen.

Geef het voor een huwelijk aan het (jubilerende) bruidspaar, de hele familie als je op vakantie gaat met de eigen namen erop of iets anders persoonlijks, je geliefde, een vrijgezel met een pakkende tekst, voor vaderdag of moederdag met een lieve boodschap, aan een groep vrienden/ vriendinnen die met elkaar op reis gaat, vraag aandacht voor een feest of goed doel met gironummer of geef de wereld iets mee dat je graag wilt (uit)delen. Met deze slippers laat je een spoor van lieve, vrolijke, bijzondere boodschappen achter. Ideeën en gelegenheden te over.

 
Daarom dit cadeau

Voor net-getrouwden, voor vrijgezellen, voor moeder of vader, voor je geliefde, voor de kinderen, voor de hele familie, voor een vriend(in), voor een groep vrienden, voor een feest, voor een goed doel: laat je voeten voor je spreken.

Goed om te weten

Exclusief verzendkosten (Amerika). Bestel- en leveringstermijn +/- 6 tot 8 weken. Van maat 29 tot 50 en in negen kleuren leverbaar. Dit zijn de originele FlipSidez slippers.