1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Smartphone projector

DIY beamer van karton.

Zittend in de bioscoop met een ratelende filmprojector op de achtergrond. Meters filmtape die door verschillende katrollen worden getrokken. Dat is lang geleden, inmiddels zijn alle bioscopen over op digitale filmprojectie.

Maar voor de liefhebber van antiek en nostalgie, die het niet erg vindt dit te combineren met de hedendaagse technische snufjes zou weleens heel blij kunnen worden van deze retro smartphone projector.

Perfect cadeau voor de serie-verslaafde, de bankhanger, de bioscoopfan, de gadget freak en voor degene die graag iets nieuws uitprobeert. Door een smartphone in de projector te plaatsen verandert elke ruimte in een handomdraai in een bioscoop. De doos bevat een lens die kan worden aangepast om de juiste grootte te bepalen. Ook leuk voor iemand met bijvoorbeeld een nieuw kantoor of iemand die op reis gaat. Of voor iemand die net terug is van reizen en graag met een groep mensen de foto's en video's, die gemaakt zijn met een smartphone, terugkijkt.

De projector is gemaakt van karton en glas en is gemakkelijk in elkaar te vouwen. Je neemt hem zo mee in je koffer. De doos vergroot niet alleen het beeld, maar ook de akoestiek wordt door de doos versterkt.  

Afmetingen:  17,5x10,4x16,5 (LxHxB)

Daarom dit cadeau

Voor de serie-verslaafde, de bankhanger, de bioscoopfan, de gadget freak en voor degene die graag iets nieuws uitprobeert. Ook leuk voor iemand met bijvoorbeeld een nieuw kantoor of iemand die op reis gaat. Of iemand die graag met meerdere mensen foto's en video's van zijn of haar smartphone bekijkt.

Goed om te weten

Door een smartphone in de projector te plaatsen verandert elke ruimte in een handomdraai in een bioscoop.