1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Step en kinderkoffer in één

Reizen met kinderen kent obstakels, maar met deze tas en step in één van Flyte wordt het niet alleen makkelijker, maar ook stukken leuker.

Wie de uitdaging wel eens is aangegaan weet dondersgoed dat reizen met kinderen niet altijd een makkelijke opgave is. Want hoe jong of klein die dreumes ook is, vaak zijn ze enorm eigenwijs en willen ze het liefst toch van alles en nog wat zelfstandig doen. Dan heb je ook nog de kinderen die voor geen enkel moment stil kunnen zitten, of de kids die reizen soms toch nog een beetje spannend vinden.

Dit cadeau is uitermate geschikt voor zo een kind! De Flyte step/tas is beschikbaar in verschillende compacte modellen voor leeftijden van 2-8 jaar oud - dus zowel voor de mini's als de midi's onder ons. Verder zijn er ook meer dan genoeg leuke designs, voor elk kind wat wils. De tas kandus worden gebruikt als simpele rolkoffer, en een step-on-the-go! Dat wordt dus hartstikke lachen geblazen. Een origineel cadeau voor kleuters en kids die hun energie kwijt moeten. Zo maak je de reis memorabel voor iedereen.

Daarom dit cadeau

Voor kinderen die veel reizen, niet stil kunnen zitten, of het soms een beetje eng vinden en afleiding kunnen gebruiken.

Goed om te weten

Er zijn verschillende modellen beschikbaar voor leeftijden 2-8.