1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Game Lovers in a Dangerous Spacetime

Lovers in a dangerous spacetime

Deze game daagt je uit om heel nauw samen te werken met je (virtuele) partner, om zo verder de ruimte te kunnen ontdekken.

Begin aan een reis door de psychedelische ruimtetijd van een willekeurig universum en werk met z'n tweeën samen om de gevaren van de oneindige leegte te trotseren. Jullie hoeven geen liefjes te zijn, maar jullie moeten op z'n minst met elkaar overweg kunnen.

Speel één helft van een geoliede machine om je Spacenaut draaiende te houden in de verste uithoeken van het heelal. Stem af op je partner - een maatje van vlees en bloed of een vriendelijk computergestuurd huisdier - om gevechtsposities in te nemen, verdedigingsmechanismen te activeren en de tank bij te vullen terwijl jullie het opnemen tegen boosaardige robots, asteroïdengordels en nog veel meer.

Zoek en combineer onderweg krachtige ruimtejuwelen om je ruimteschip aan te passen en nieuwe vaardigheden te ontgrendelen. Ieder universum wordt willekeurig gegenereerd, dus zorg dat je overal op voorbereid bent.

Dit spel is uitdagend op veel manieren - maar de grootste is misschien wel het essentiële samenwerkingsverband dat je moet weten te realiseren! Dit maakt de game ook leerzaam op het gebied van sociale vaardigheden, en is dus al helemaal een goed cadeau voor zij die hier misschien iets meer moeite mee hebben. Zo leren ze spelenderwijs hoe je een balans met de ander kan bewerkstelligen - en dat alles tijdens een avontuurlijke ruimtereis. Het design is simpel maar kleurrijk en spreekt tot de verbeelding.