1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Tijgerworkshop

Oog in oog met grote katten.

Oog in oog staan met verschillende grote katten, vooraan staan als deze dieren in de trainingsbaan worden getraind met een jaagsimulator, een rondleiding door de verschillende verblijven en aan het eind zelf de tijgers voeren!

Dit is een cadeau voor een echte daredevil. Voor iemand die altijd net dat stapje verder wil gaan, iemand die spanning opzoekt en zeker niet uit de weg gaat. En voor iemand die gek is op dieren, wilde dieren en graag oog in oog met ze zou willen staan. Een fantastische ervaring voor iemand die misschien wel overweegt met deze dieren te gaan werken. Ook de echte dierenvriend in hart en nieren kan goed uit de voeten met dit cadeau, de opbrengst van de workshop gaat namelijk geheel naar Stichting Leeuw. Deze stichting doet daarmee onderzoek naar het gedrag van grote katachtigen, verbetering van opvang, deelname aan fokprogramma's en het rehabiliteren van de dieren naar hun land van afkomst. 

 Wat geef je cadeau, o.a.:

- Een bezoek aan het dierenpark en Landgoed Hoenerdaell

- Een presentatie over de doelstellingen van de stichting

- Oog in oog staan met verschillende grote katten op het verzorgerspad

- Tijgers voeren met een pincet (alleen dieren die niet in aanmerking komen voor terugkeer naar het wild worden gevoerd)

De workshop duurt ongeveer 2 uur en wordt gegeven in het opvangcentrum van Stichting Leeuw op de locatie Landgoed Hoenderdaell in Anna Paulowna. Deze stichting vangt katachtige roofdieren op en bereidt ze voor op een terugkeer in het (semi) wild. De workshop wordt gegeven om aandacht te vragen voor de situatie van de katachtigen. 

Daarom dit cadeau

Voor daredevils die naast het opdoen van een spannende ervaring ook willen bijdragen aan een beter bestaan voor de katachtigen.

Goed om te weten

De inkomsten van de workshop worden direct ingezet om de doelen van de stichting te realiseren. Het absolute hoogtepunt van deze workshop is het voeren van de tijgers. Minimum leeftijd is 16 jaar.