1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Verrassingsreis

Verras iemand (en jezelf) met een 'anoniem' vliegticket van Surprise me.

Een bestemming beleven zoals niemand anders, kan alleen maar als we spontaniteit terugbrengen in reizen. Als je gewoon zonder plan vertrekt en wel ziet waar je uitkomt. En voor die missie hoef je geeneens naar de maan of Mars, zijn we achter. Alhoewel....

En hoe werkt het dan? Ten eerste kies je met welk vervoermiddel je wilt reizen (vliegen, met de auto, of met de trein), oftewel, hoe je er hoopt te komen. Dit bepaalt natuurlijk al voor een groot deel hoe ver je komt! Dan is het natuurlijk ook nog handig om te kijken wanneer en hoelang je op avontuur wilt. 

Als je deze cadeaubon geeft hoef je verder niet bang te zijn dat je iemand ergens heenstuurt waar ze al heen zijn geweest, aangezien je dit gewoon kan aangeven!

En als het moment dan zover is - de kraskaart waar de bestemming op staat valt in de week voor vertrek op de deurmat - dan even krassen op het vliegveld en je reis kan beginen.

De mensen van srprs me doen er alles aan om een vette reis te ontwerpen, speciaal afgemeten op de wensen van de reiziger. De enige échte verrassing, is dus waar het heen gaat. En dit is natuurlijk super spannend.

Voor wie is dit het perfecte cadeau? Denk aan iemand die wel toe is aan een nieuwe omgeving, cultuur of avontuur. Iemand die van reizen houdt, of iemand die eventjes in een sleur zit (we kennen het allemaal). Iemand die tussen twee banen zit, iemand die een nieuw pad in wilt slaan, of iemand die op dit moment veel vrije tijd heeft en wel iets leuks heeft verdiend.

Met deze reis geef je iemand vrijheid en verrassing - het geven van het spontane!

En als het je écht allemaal te veel wordt, die vrijheid, dan kan je er ook voor kiezen om een van hun al samengestelde pakketten te geven (als je zelf meegaat - wat natuurlijk een reuze gezellig uitje is).

Daarom dit cadeau

Jij bepaalt het budget, zij bepalen waar het heengaat. Het ultieme geschenk voor de echte reiziger, iemand die van verrassingen houdt, of dol is op avontuur.

Goed om te weten

Je kan de cadeaubon zelf overhandigen, digitaal (direct) versturen, of per post laten bezorgen.