1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

XXL Hangmat

Breeduit hangen in deze camouflage hangmat van More Than Hip.

Laat het mooie weer maar blijven want deze MoreThanHip Family-hangmat is ideaal om cadeau te doen bij tal van gelegenheden. Er is ruimte genoeg, voor iemand alleen, met z’n tweeën of met wie er ook bij mogen kruipen.

Het doek is 295 x 210 cm, weegt 675gram en kan 180 kilo dragen. De luchtdoorlatende parachutezijde en de driedubbel gestikte naden vormen een ijzersterke combinatie. Het is opgevouwen een compact en licht pakketje. Behalve thuis in tuin, op terras of balkon is het makkelijk mee nemen met vakantie, wandeling of picknick. 

Wordt de hangmat met touw opgehangen - bijvoorbeeld tussen twee bomen - is het belangrijk dat het touw sterk genoeg is. Deze touwen met een lengte van 5 meter zijn los van de hangmat verkrijgbaar.

Hangmat XXL.jpg

 

 

 

Daarom dit cadeau

Met dit cadeau geef je ontspanning en quality-time aan een verliefd stel, dat jonge gezin, die stapel (klein)kinderen, die vriend in de lappenmand, de moeder of vader die ruimte nodig heeft of wil delen met dierbaren. Eigenlijk aan iedereen die uit en thuis van de buitenlucht kan gaan genieten.

Goed om te weten

Klimaat neutraal geproduceerd in een klein Indonesisch atelier met goede arbeidsomstandigheden en - voorwaarden.Gratis verzending in NL. Ophangtouw extra bij te bestellen.