1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Zoek de boef!

boef.jpg

Een interactief boek wat je vraagt wie de echte dader is.

Het zijn moeilijke tijden bij het spoor: verschillende treinreizigers laten het leven nadat ze bedwelmd werden door de verderfelijke geur van oude kaas, een reiziger zweeft tussen leven en dood als gevolg van een onstuitbare aanval van slappe lach en de grote vakantie-uittocht wordt verstoord door een stroomstoring in het station. Is er kwaad opzet in het spel? 

Ook bij de opera krijgen ze heel wat te verduren: een bekende operazangeres moest gisteren verstek geven voor de voorstelling omdat ze plots leed aan stemverlies, een dirigent wordt ontvoerd in de toiletten van de opera en de decorateur ontdekt dat zijn werk volledig vernield is. 

Zoek de boef! is terug met zes nieuwe spannende vraagstukken. Vind je de dader? Talloze aanwijzingen helpen je bij het oplossen van deze mysteries. Elimineer de verdachten tot je uitkomt bij de dader. Urenlang spanning en plezier verzekerd. 

Kortom: voor het kind wat er van houdt om mysteries op te lossen. Je leert goed nadenken, kijken, en analyseren op een spelende manier!