1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Spotter

Elsbeth Langendonk

Elsbeth, geboren in 1979, studeerde MTRO en Vrijetijdsmanagement en heeft jaren gewerkt in de PR & Marketing. Zij heeft inmiddels veel ervaring in het schrijven van persberichten, het onderhouden van perscontacten en het spotten van mooie merken en shops. Sinds 2008 is Elsbeth zelfstandig ondernemer en 8 jaar eigenaresse geweest van een goedlopende webwinkel.

Inmiddels heeft ze haar webwinkel verkocht en stort zij zich voor 100% op haar eigen persbureau pers-wereld.nl. Onlangs lanceerde zij ook samen met haar partner het nieuwe bedrijf bekendopinternet.nl.

“Vanwege mijn pr-bureau kom ik dagelijks in aanraking met verschillende webwinkels, gave gadgets en nieuwe merken. Daarom is het geweldig om cadeaus te spotten voor Milledoni en deze pareltjes met iedereen te kunnen delen”.

Naast ondernemer is Elsbeth ook moeder van Emma (4 jaar) en Lucas (2 jaar). Samen met man en kids vindt zij het heerlijk om mooie reizen te maken en gezellige activiteiten te ondernemen.

Milledoni mee

Ben je ook verslingerd aan het bedenken van de betere cadeaus? Ken je de beste shops? Belt iedereen jou om te vragen wat te zullen geven? Draag dan bij aan Milledoni!