1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Spotter

Vanessa-Vink

Vanessa Vink

Vanessa is reader, healer en biotensor behandelaar. Daarbij zijn voeding, gezondheid en kleding haar passie. Omdat alles wat ze doet binnen haar praktijk ‘Your Energy Kitchen’ met een vorm van energie te maken heeft, noemt ze zichzelf Personal Energizer. Alles wat zij aanbiedt heeft één doel voor ogen: jou weer in je eigen kracht zetten.

Alles bestaat uit energie en alle energie heeft een eigen trilling. Die trilling bevat informatie. Die informatie is eigenlijk een verhaal. Een verhaal waar je je maar voor een deel bewust van bent. Een 'reader' kan de informatie ‘lezen’ die in die trilling zit. Een reader leest dus eigenlijk jouw boek en vertaalt het voor je zodat jouw eigen weg voor jezelf meer helder wordt. Een cadeau geven is eigenlijk ook de ontvanger ‘readen’: je probeert een ‘match’ te vinden. Als je voelt dat het klikt, dan weet je bij voorbaat al dat je cadeau een succes wordt. En dat is te gek!

“Iedere persoon is anders en mensen veranderen. Mijn lievelingsspreuk ‘Panta Rei’ heeft door mijn huidige werk nog een veel diepere betekenis gekregen. Ik had na het behalen van mijn Master Algemene Letteren aan de Vrije Universiteit bijvoorbeeld niet kunnen bevroeden dat ik nu met mijn helderziendheid mijn geld zou verdienen. Ga dus mee met de stroom en voel welk cadeau ècht bij iemand op dit moment past (en niet 10 jaar geleden) en ervaar de euforie als je daar inderdaad in slaagt.”

 

 

Milledoni mee

Ben je ook verslingerd aan het bedenken van de betere cadeaus? Ken je de beste shops? Belt iedereen jou om te vragen wat te zullen geven? Draag dan bij aan Milledoni!