1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

After-Pasen Kookworkshop

Eieren_pocheren
Het is de dag na Pasen en de vraag is: Wat doe je met al die overgebleven eieren? De basisbegrippen 'hoe kook je een ei' kennen we en met een koekenpan kan iedereen uit de voeten. Maar hoe til je dit naar een hoger niveau? De culinaire connaisseurs van Keizer Culinair verruimen je blik en leren je pocheren, sauzen maken, en pasta draaien. Een passend cadeau voor de lentekok. 

In de workshop Puur Piemonte maak je tajarin, een eierpasta uit Piemonte. Eieren pocheren en Béarnaise (een saus op basis van ei) maken doe je in de workshop Paris Bistro.

Keizer Culinair biedt nog meer workshops, voor verschillende smaken en seizoenen. Kookworkshops zijn ideale 'samen zijn' cadeaus, geef dus vooral jezelf erbij. 

 

comments powered by Disqus

Milledoni

Gedreven door een passie voor passende cadeaus, struint Milledoni het web af naar de betere cadeaus, geholpen door een community van cadeauspotters.

Cadeaus in je mailbox

Je maandelijkse cadeau-inspiratie