1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Abonnement op Uppercase

Dit tijdschrift is een bron van inspiratie 'for the creative & curious'.

Uppercase is een magazine uit Canada en is een bron van inspiratie en ideeën, een creatief laboratorium op papier. Uppercase is in vier jaar tijd een international success geworden en is vooral in trek bij grafisch ontwerpers, creatieven en iedereen die passie heft voor vintage, DIY (do it yourself) en prachtig design.

Uppercase gaat over crafting. Elk nummer is het resultaat van een samenwerking met allerlei international illustratoren en ontwerpers. Oprichter Janine van Gool van Uppercase geeft ook prachtige boekjes uit rond bijzondere ontwerpers.

Het blad heeft een grote schare trouwe lezers, die ieder nummer koesteren en is in Nederland alleen in Haarlem en Amsterdam te koop (bij Athenaeum boekhandel).

Uppercase verschijnt vier keer per jaar. Het abonnement is voor een jaar.

 

Uppercase Magazine (Photo: Uppercase, Flickr)

Daarom dit cadeau

Onder ontwerpers en creatieven is dit magazine extreem populair. Het tijdschrijft Flow schrijft erover: 'Uppercase is een tijdschrift waar we min of meer om vechten als-ie binnenkomt'.

Goed om te weten

Het jaarabonnement is inclusief verzendkosten naar Nederland. De genoemde prijs in euro is een benadering. Uppercase verschijnt 4 keer per jaar.