1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Een boek uit de spannende Zafón serie

De Catalaan Carlos Ruiz Zafón is een van de meest gelezen en geliefde auteurs ter wereld. Met zijn spannende vierluik Het Kerkhof der Vergeten Boeken werd hij wereldberoemd.

De prachtige en spannende serie ‘Het Kerkhof der Vergeten Boeken’ bestaat uit vier delen:

1) De schaduw van de wind

Met dit boek brak Zafón definitief door als schrijver. Het hoofdpersonage Daniel Semper wordt in dit eerste deel door zijn vader, weduwnaar en boekhandelaar, meergenomen naar de geheimzinnige, verborgen wereld van verhalen. 

zafon 2

2) Het spel van de engel

Het tweede deel is een labyrintisch verhaal vol intriges, verraad, vriendschap en tragedie. Maar het is ook een boek over de gevaarlijke kunst van het schrijven én de macht van woorden.

zafon 3

3) De gevangene van de hemel

In dit derde boek komen de verhaallijnen van De schaduw van de wind en Het spel van de engel samen en leiden naar het mysterie dat zich schuilhoudt in het hart van het Kerkhof der Vergeten Boeken.

zafon 4

4) Het labyrint der geesten

Dit is het sluitstuk van het vierluik Het kerkhof der vergeten boeken, dat begon met De schaduw van de wind. Over boeken en schrijvers, over Barcelona, en gewoonweg prachtig. De Nederlandse vertaling van dit langverwachte vierde deel verscheen in november 2017. 

zafon 1