1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Boom-vrij notitieboek

Een boom-vrij, herschrijfbaar notitieboekje van MOYU waar je álles in kwijt kan.

Voor een doener die graag zijn dagen vol plant, geniale ideeën heeft, of zijn hersenspinsels graag kwijt wil, is dit notitieboekje een fantastisch cadeau.

Misty Mountain A5 Ringband.png

Het boekje bestaat uit 32 pagina’s aan to-do lijsten, weekplanners, blanco pagina’s, en lijnen pagina’s, waardoor dit boekje een verzamelplaats is voor strakke planningen, lijstjes, tekeningetjes, en dromen. Maar dit MOYU notitieboekje is er niet zomaar één; geïnspireerd door MOYU’s missie om eenmalig gebruik van papier tegen te gaan, worden deze boekjes geproduceerd uit steenafval in plaats van bomen. En met behulp van de speciale pen en het doekje is de inkt op het steenpapier uit te wissen, waardoor je eindeloos gebruik kunt maken van hetzelfde notitieboekje. Zo helpt MOYU papiergebruik te reduceren, en planten ze ook nog eens een boom bij iedere aankoop!

Duurzaam-cadeau-moyu.png

De boekjes komen in verschillende stijlen, en er is zelfs de optie om een boekje te laten personaliseren. Met een notitieboekje van MOYU--wat ‘magische plek’ betekent in het Chinees--geef je iemand een magische plek voor gedachten, en draag je bij aan het behoud van magische plekken op onze aarde.


duurzaam-notitieboek-cadeau.png
kado-duurzaam-notitieboek.png

Day Clay A5 Ringband.png
MOYU Funky Forest.jpg

https://www.moyu-notebooks.com/

 

MOYU Roel en Paul.jpg

Daarom dit cadeau

Met dit cadeau geef je iemand een plekje voor hun magische gedachten, en draag je bij aan een groenere wereld.

Goed om te weten

Om MOYU notitieboekjes te gebruiken zoals de makers ze hebben bedoeld, heb je een speciale pen en doekje nodig om de pagina’s te kunnen hergebruiken. Deze zijn beiden standaard inbegrepen bij de bestelling van een MOYU notitieboekje.