1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Dagje wijnproeven voor twee

Een leuke belevenis voor 2 personen in Arnhem, met alle informatie over wijn

Op zaterdagen kan met twee personen tegen inlevering van een cadeaubon deze wijnproeverij worden gedaan. De ontvangst is tussen 10:00-10:30 uur. Hierna start de rondgang door de authentieke wijnkelders van Robbers & van den Hoogen. De wijngeur komt de bezoeker daar tegemoet en de kelders ademen een sfeer uit die de bezoeker meeneemt naar Frankrijk. Er zullen vijf soorten wijn worden geproefd, waarbij ook de techniek van het proeven wordt besproken. Om de smaak te neutraliseren serveren wij stokbrood. De proeverij wordt op een leuke, spontane wijze gebracht, die voor alle gasten begrijpelijk is. Kijken, ruiken, proeven én genieten is het motto. Na afloop krijgt de bezoeker het boekje "de kunst van het wijnproeven" mee (per arrangement 1 boekje). Dit arrangement zal tot ca. 13.00 uur duren. Hierna kan het Nederlands Wijnmuseum nog worden bezocht.

Locatie: Arnhem

Duur: 1,5 a 2 uur

Let op: alleen op zaterdagen na afspraak.

Daarom dit cadeau

Deze belevenis is voor iemand die van wijn houdt, of interesse heeft daarin. Voor iemand die graag op pad is met iemand anders.

Goed om te weten

De persoon die dit cadeautje krijgt hoeft geen wijnkenner zijn: alles wordt op zo'n manier gebracht dat dit voor iedereen te volgen is. Deze wijnproeverij is in Arnhem, maar kijk in jouw eigen buurt voor mogelijkheden: wijnproeven kun je overal.