1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Workshops in de natuur

De leukste foodie-workshops in de buitenlucht met Casa Foresta.

Casa Foresta is bijna een best bewaarde geheim op het gebied van food-workshops. Gelukkig hebben wij het nu voor je ontdekt! Want deze workshops zijn erg de moeite waard. Wat ze allemaal gemeen hebben is 'eten uit de natuur'. Al het lekkers dat moeder natuur te bieden heeft, kun je samen gaan ontdekken. In het bos, of het veld in; Edwin Florès van Casa Foresta neemt je mee op een culinair avontuur!

Wat je allemaal kunt doen verschilt van het leren kweken van paddestoelen, tot het maken van worst. Maar ook leert de woest charmante Edwin je veel over vergeten groeten, koken boven een knisperend houtvuur en smullen van eetbare planten.

Op de website van Casa Foresta staat bij elke workshop een uitgebreide beschrijving. En bekijk vooral ook deze smakelijke video's:

Geef dus een mooie workshop cadeau en laat ons vooral ook weten hoe het is geweest! 

 

Daarom dit cadeau

Natuurmensen zullen hun hart kunnen ophalen met een Casa Foresta-workshop, maar ook stadsmensen met een drukke baan kun je hier heel blij mee maken. Maar vooral; liefhebbers van lekker eten en zelf koken kun je hier heel erg blij mee maken.

Goed om te weten

Niet alleen als cadeau zijn dit geweldige en onvergetelijke uitjes, maar ook voor bedrijven zijn de workshops heel geschikt ter teambuilding én natuurlijk...als puur genot.