1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Enorme vliegende vis

Heel grote, zwevende radiografisch bestuurbare vis.

Deze vis kan niet over het hoofd worden gezien en is een grote heliumballon.

Met een afstandsbediening wordt de vis radiografisch geleid door de bestuurder. Voor een kind ook een goede manier om onbewust de eigen fijne motoriek te oefenen, afstanden in te schatten en te spelen met de natuur. De vissen zijn bekende figuren uit films en strips en zijn daarmee ook vertrouwd.

Het zijn heliumballonen wat betekent dat bij het vullen toezicht of hulp van een volwassene aan de orde is. De ballonen kunnen binnen worden gebruikt maar dan heb je wel ruimte nodig. Buiten kan ook als de wind niet te sterk is.

De vis is heel grappig en wellicht ook een leuke aanvulling op een zelf bedacht of schooltoneelstuk of bij een ander leuk evenement.

Het cadeau is leuk (om samen te geven) voor een verjaardag, Sinterklaas of Kerst en ook een leuke afleiding voor een ziek kind dat thuis moet blijven en vanuit bed de vis bestuurt.

De vis kan niet zonder heliumtank en die wordt apart aangeboden. Een tank vult twee hele vissen of wordt gebruikt voor het bijvullen van de vis. Als er nog gas over is, kan het ook worden gebruikt voor het opblazen van 9inch latexballonen voor een (ander) feestje.

Thema: SHARK 

 
 
 
Thema: HELIUMTANK  

 

 

 

 

Daarom dit cadeau

De wereld wordt een groot aquarium. Voor een kind dat houdt van techniek, stoere cadeaus en vissen en om samen met vriendjes en volwassenen te spelen. De vis kan vliegen tot 15 meter hoogte.

Goed om te weten

Helium Cilinder niet inbegrepen, wel te koop (EUR 39,50) en ook samen met een Air Swimmer in een aanbieding verkrijgbaar. Gratis verzending. Supervisie ouder/verzorger bij helium vullen en advies is binnen te vliegen of buiten bij weinig wind.