1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Ereader

Kobo of Kindle E-reader met touchscreen.

Grootste voordeel van een e-reader is dat je een hele collectie boeken in een handzaam formaat mee kan nemen. De niet-spiegelende E-ink beeldschermen stellen je in staat om zelfs bij fel zonlicht urenlang te lezen, zonder dat je ogen vermoeid raken. Met een geheugen voor duizenden boeken en een batterij die tot 2 maanden meegaat, raak je nooit uitgelezen. Werkt ook op wifi voor draadloze synchronisatie. Heeft een slank design en weegt minder dan een boek. Handig dus om mee te nemen onderweg. 

Heb je onderweg zin in een nieuw boek, dan log je via Wifi in op de e-book-winkel van Amazon als je een Kindle hebt of van Bol.com als je een Kobo e-reader hebt en haal je de beste boeken binnen.

Kindle vs Kobo.jpg

Mocht je naast de een ereader ook ebooks geven, wordt het wat lastig. Het is namelijk niet mogelijk om ebooks cadeau te gevenWel kun je een Boekenwurm cadeaukaart geven. Hiermee kan de ontvanger een ebook of luisterboek kopen. Of, leuker misschien, je kunt een leesabonnement geven. Bij Bol.com kun je kiezen uit één van deze abonnementen: Kobo Plus Lezen en Luisteren, Kobo Plus Lezen of Kobo Plus Luisteren. 

 

Daarom dit cadeau

Voor de boekenwurm die misschien eens digitaal kan gaan lezen. Ideaal voor wie vaak onderweg is of van plan is om te reizen.

Goed om te weten

Sommige mensen hebben echt hun voorkeur bij een echt boek liggen. Respecteer dit dan ook. Voor alle anderen is dit een ideaal cadeau.