1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Fotoboek

Vol vakantie- en vriendschapsherinneringen.

Met een fotoboek leg je veel herinneringen vast. En omdat je de foto's zelf selecteert, zelf de lay-out doet en de teksten erbij schrijft, is het slow giving op zijn best. Je kan een fotoalbum rond een thema maken: het bekrachtigen van een jarenlange vriendschap, een biografie (van je vader), de terugblik op een samenwerking (met een collega die afscheid neemt) of het vastleggen van een familiegeschiedis.

Heel geschikt hiervoor zijn de foto-albums van Albelli. De boeken zijn eenvoudig in elkaar te knutselen, hebben een korte levertijd, en zijn verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen. Vooral het aanbod aan omslagen is bijzonder: je kan kiezen uit een leren kaft, een linnen kaft en een linnen kaft met een gelaserde titel. Dat ziet er niet alleen presentabel, maar ook persoonlijk uit.

fotoalbum-reizen

Daarom dit cadeau

Een fotoalbum voor onvergetelijke jaren en momenten: een vriendschap of een vakantie bijvoorbeeld.

Goed om te weten

Er zijn verschillende gelegenheden voor een fotoalbum: om een vriendschap te vieren, terug te blikken op een vakantie of een bijzondere periode. Als je maar genoeg en foto’s en herinneringen verzamelt.