1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Game Abzu

Abzu

Een droomwereld... onderwater. En hij staat klaar om ontdekt te worden.

Abzu komt uit oude Mesopotamische mythologie. Het is een samengesteld woord afgeleid van Ab, wat oceaan betekend en Zu. Dat betekent kennis. De essentie van Abzu is de 'oceaan van wijsheid.' Abzu is een ondergrondse, zuivere zoetwater bron waaruit al het leven ontstaat. Deze zee symboliseert de oorsprong en verbinding. Zij is altijd in dialoog met een tegenwerkende kracht, de Tiamat, vertegenwoordigd door zoute stormachtige wateren. Deze elementaire lichamen hebben een yin yang relatie. Door middel van conflict en evenwicht wordt de wereld vorm gegeven. Abzu neemt je mee naar een nog niet eerder gezien emotioneel geladen avontuur. Je gaat op een ontdekkingsreis in de diepste oceanen, maar ook de innerlijke zelf.


Ontdek de ware betekenis van deze mythologie en haar openbaringen. Van onwetendheid tot bewustzijn, van vernietiger tot schepper. Weelderige onderwater ecosystemen. Omgevingen die een gevoel van verwondering en ontdekking creeren. Momenten van angst, ontzag én schoonheid. De reis is net zo mooi als het eindbestemming zelf. Interactie met zeeleven maakt het mogelijk om met grote snelheid te reizen met grote afstanden in open watergebieden.

Dit is een game die jong en oud binnen de kortste keren volledig grijpt. Al is de besturing even wennen, het is een perfect cadeau voor de liefhebber van de (virtuele) zee, games, avontuur en spiritualiteit.