1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Geef een boom en investering cadeau

EcoTree

Met dit cadeau maak je iemand eigenaar van een boom én kan hij zelf van de winst genieten.

Geef iemand een boom cadeau en laat ze bijdragen aan een betere wereld. Het werkt simpel: EcoTree plant en onderhoudt de boom in een bos in Frankrijk, vervolgens bevordert de boom de biodiversiteit in zijn omgeving en kan de eigenaar alle data inzien: de locatie, hun waarde en de CO2 opname. Het fijne is dat zodra de boom gekapt wordt, de ontvanger van dit cadeau alle winst zelf verdient. En voor elke gekapte boom plant EcoTree drie nieuwe, zodat de biodiversiteit er nooit onder lijdt.

Bomen staan symbool voor leven, groei en ontwikkeling. Daarom is het een goed cadeau voor iemand die zelf ook aan het leven, groeien, en ontwikkelen is. Zeker in zware tijden - geteisterd door ziekte of tegenslag - kan een boom helpen. Het toegevoegde zakcentje draagt daar ook zeker aan bij.

Tip: je mag zelf het soort boom kiezen! Een jonge populier is bijvoorbeeld leuk voor iemand die net zelf een nieuw leven mocht verwelkomen na een zwangerschap, terwijl een volwassen winter eik - een boom die eeuwen door kan leven - goed past bij iemand die zelf ook een doorgewinterd karakter heeft.

Daarom dit cadeau

Je redt enerzijds de aarde terwijl je anderzijds ook nog een fijn zakcentje verdient.

Goed om te weten

De eigenaar ontvangt 100% van de opvangsten met een verwacht rendement van 2% per jaar.