1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Air-planting

Plant van Carolijn Slottje in wolkje van gedraaid koperdraad.

Air planting... het woord zegt het eigenlijk al. Deze planten worden gepland in de lucht en hebben geen bodem nodig om te kunnen overleven. De speciale bladstructuur van de planten in dit ontwerp halen water uit de luchtvochtigheid binnenshuis. Een geweldig cadeau voor iemand die houdt van bijzondere spullen en om elk huis, kantoor of praktijk mee op te vrolijken. Ook een goed cadeau voor iemand die niet in het bezit is van groene vingers of al menig plant, door vergetelheid, heeft verloren. 

De air planten kunnen op verschillende manieren worden opgehangen. Geef er een paar cadeau voor een mooi bescheiden gezicht of geef er een groot aantal voor het creëren van een ware 'air jungle'.

In het wild gebruiken deze air planten andere planten ter ondersteuning van hun bevochtiging. Hangend in de lucht hebben deze planten alleen zo nu en dan wat extra water uit een waterspuit nodig. 

Over de ontwerper

Air planting is ontworpen door Studio Carlijn Slottje, een design studio gevestigd in een oud industrieel pakhuis in Nederland. Deze design studio richt zich op het ontwerpen van producten waarbij het verbinden van ons dagelijks leven met de natuur centraal staat. Zo passen ze ook sommige wetten van de natuur toe in hun designs, zoals: alle vormen die geen doel dienen worden verwijderd. Als ook: de natuur gebruikt de krachten van verleiding en verbeelding, meestal met wederzijds voordeel.

 

air-planting-carolijn-slottje

 

Daarom dit cadeau

Deze planten hebben geleerd om te ademen zodat ze zonder aarde kunnen overleven. Een cadeau voor wie alles geeft om zijn dromen te realiseren. En een prachtig mooi cadeau die elk huis bijzonder maakt.

Goed om te weten

Neem contact met de ontwerper Carolijn Slottje, voor het bestellen van dit cadeau. Carolijn kan de plant ook mooi verpakken en versturen: [email protected]