1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Gepersonaliseerd familie receptenboek

Een gepersonaliseerd boek vol met eigenrecepten én herinneringen, inclusief foto's en illustraties.

Dit is een geschenk wat iedereen kan waarderen (mocht je gelukkig geprezen zijn met naasten en geliefden die van koken houden). Want wat is er leuker dan een receptenboek vól met alle heerlijke herinneringen waar jullie met z'n allen van hebben kunnen smullen? Of het nou de inktvisspaghetti is of een winterse risotto, met dit familiereceptenboek geef je een ander de kans om nostalgisch te dineren. Want soms is er niets fijners dan een gerecht van mamma, toch?

Wil je ook een persoonlijke receptenboek cadeau geven? Mail ons voor meer informatie.

Het kookboek kun je het beste 6-4 weken van tevoren bestellen. Je verzamelt jouw recepten, en geeft door per recept welke foto je eventueel zou willen tonen. Wij doen de rest: we ontwerpen het boek, de layout en de cover, we voegen zelfgemaakte illustraties toe en jouw fotos. Wil je een persoonlijk tekst schrijven als introductie of een verhaal delen. Dat kan! We maken het boek helemaal voor jou met de inhoud die jij wilt. Het boek heeft een mooie harde kaft van stof.

De prijs is afhankelijk van het aantal recepten of teksten, paginas en oplage. Je kunt Milledoni altijd mailen voor informatie en bestellingen. Mocht je een specifieke wens hebben, laat het gelijk in de mail weten. 

recept-cadeau-met-foto

recept-cadeau-met-illustratie
voorbeeld ingredienten
cadeau-kookboek-eigen-recepten


eigen-recepten-cadeau

Daarom dit cadeau

Liefde gaat door de maag. Elke familie of groep vrienden heeft haar eigen recepten. Hoe mooi kan het zijn om die recepten cadeau te geven? Je schenk gelijk dierbare herinneringen mee. Ideaal cadeau voor kinderen die afstuderen, zelf gaan wonen of trouwen. Maar ook voor families of vrienden en collega's die verhuizen.

Goed om te weten

Het kost tijd om alle recepten en foto's te verzamelen. Mooie tijd, want je haalt de herinneringen steeds op. Dit boek is het eerste Milledoni cadeau dat volledig door Milledoni geproduceerd is. Ontwerp en illustratie zijn van Nina Amiri.

7
vanaf € 75,00
Vind ik leuk Zet in lijstje