1000 bijzondere cadeau-ideeën ontdekt door cadeauspotters

Volg ons

Gepersonaliseerd tapijt

Intense herinneringen worden blijvend met dit tapijt.
Met bijzondere herinneren zijn kledingstukken onlosmakelijk verbonden. Deze kledingstukken worden omgetoverd tot een inspirerend, gepersonaliseerd Carpet of Life door Nomadische families.

De jurk van een eerste afspraakje, het favoriete t-shirt, kleertjes van de kinderen… Allemaal kledingstukken met bijzondere herinneringen. En ondanks vlekken, te groot of te klein, versleten of uit de mode liggen ze al die jaren in de kast. Carpet of life maakt van deze kleding een prachtig boucherouite tapijt: tapijten gemaakt van rest-textiel door nomadenvrouwen in de Marokkaanse Sahara. De kleden ademen de geur, kleur en emotie van de nomadencultuur en persoonlijke herinneringen doordat het hele tapijt van eigen oude kledingstukken wordt gemaakt.

De stijl van het kleed kan worden geselecteerd uit bestaande stijlen, maar eigen soorten designs kunnen ook worden meegegeven. 

 

carpet-of-life-hoe-het-werkt

Daarom dit cadeau

Voor iemand met bijzondere herinneringen, die deze herinneringen tastbaar wil maken.

Goed om te weten

Het minimale gewicht aan kleding dat moet worden opgestuurd is 8 kilogram. Voor het opsturen moeten enkele handelingen worden verricht voor de kleding verzonden kan worden. Het tapijt wordt gemaakt in de Sahara: en kan dus wat zand op het tapijt zitten als hij terugkomt. Kleed moet worden opgehaald in Amsterdam als hij af is.